NaslovnicaVijestiZLATAN IBRAHIMOVIĆ U PREGOVORIMA SA NOVIM KLUBOM: Zvanično su održani razgovori sa...

ZLATAN IBRAHIMOVIĆ U PREGOVORIMA SA NOVIM KLUBOM: Zvanično su održani razgovori sa njegovim agentom!

Čini se da je to možda jedna od najteže čuvanih tajni u nogometu u posljednjih nekoliko tjedana. Vidjeli smo mnogo špekulacija i klubova koji su pokušali objaviti na društvenim mrežama gdje bi Zlatan mogao završiti, ali jedno ime je stalno povezano.

Zvanično su održani

Football Italia je citirao SKy Sportsa rekavši da je AC Milan službeno obavio razgovore o povratku Zlatana u AC Milan. Navode da su se danas susreli sa njegovim agentom – Minom Raiolom.

Mogao bi se pridružiti timu u siječnju nakon što mu krajem prosinca istekne ugovor sa LA Galaxyjem.

I dalje kažu da su njegovi zahtijevi za plaću prilično visoki i da će to vjerojatno biti ugovor od 18 mjeseci, ali ne daju se podaci o tome kolika plata će biti.

Sada mu je 38 godina, pa će biti fascinantno vidjeti kako će igrati na najvišoj razini. Prošle sezone bio je senzacionalan za LA Galaxy i prosječno je postigao gol po utakmici, ali razina u Seriji A je mnogo veća.

Milan se ove sezone muči i treba im netko tko će započeti sezonu. Svi znamo da Zlatan ima svoju kondiciju i da to shvaća ozbiljno i bit će mu izuzetno važno da bude u vrhunskoj formi.

Ništa još nije potvrđeno, ali to je transfer koji bi imao smisla za obje ekipe. Nadajmo se da će se dogoditi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!