NaslovnicaVijestiZlatko Dalić napušta reprezentaciju?

Zlatko Dalić napušta reprezentaciju?

57-godišnji izbornik ZLATKO DALIĆ će uskoro predvoditi Hrvatsku na svom drugom Europskom prvenstvu. Ovo će biti četvrto veliko natjecanje za Dalića od kada je preuzeo ulogu izbornika prije sedam godina. Do sada je s reprezentacijom osvojio svjetsko srebro i broncu, te srebro u Ligi nacija. Hrvatska će se u skupini na Euru suočiti s izazovima protiv Španjolske, Albanije i Italije, a prvu utakmicu otvaraju u Berlinu 15. lipnja protiv Španjolske.

Katarski mediji ističu interes Al-Sadda za Zlatka Dalića. Klub iz Katara želi dovesti aktualnog hrvatskog izbornika nakon Europskog prvenstva, unatoč tome što je Dalić pod ugovorom s HNS-om do 2026. godine. Al-Sadd, najbolji klub u katarskom prvenstvu, smatra Dalića svojim prvim izborom zbog njegove nogometne filozofije.

Interes katarskog kluba za Dalića je izrazito visok, a čini se da je Al-Sadd spreman platiti Daliću koliko god on zatraži. Prema podacima od prije dvije godine, Dalić zarađuje oko 800 tisuća eura godišnje kao izbornik reprezentacije. Tijekom svoje karijere, vodio je klubove poput Varteksa, Rijeke, Dinama Tiranu, Slaven Belupa, Al Faisaly (Saudijska Arabija), Al Hilal (Saudijska Arabija) i Al Ain (UAE).

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!