NaslovnicaVijestiZlatko Dalić ODLUČIO: Hrvatska ima novog prvog vratara!

Zlatko Dalić ODLUČIO: Hrvatska ima novog prvog vratara!

Hrvatski trener Zlatko Dalić dao je vrlo jaku naznaku da Lovre Kalinić neće preuzeti ulogu prvog vratara rerezentacije od dugogodišnjeg broja jedan i nedanvo umirovljenog golmana Monaca Danijela Subašića.

Dalić je pobijesnio zbog ovog pitanja

Nakon pomalo iznenađujuće odluke Danijela Subašića da se oprosti od reprezentacije, drugi golman Lovre Kalinić trebao je zauzeti svoje mjesto među vratarima hrvatske reprezentacije, koji je nakon mundiala branio na većini utakmica hrvatske reprezentacije.

CHELSEA ODBIO PONUDU REAL MADRIDA: Evo kako je Eden Hazard reagirao na to!

Kalinić je u međuvremenu iz Genta preselio u redove u Aston Ville, gdje je imao dosta problema, što je navelo hrvatskog trenera Zlatka Dalića da pruži prilično odlučnu naznaku da će novi prvi golman hrvatske reprezentacije postati mladi golman Dinamo iz Zagreba Domagoj Livaković.

“Razgovarali smo o tome. Teško je promijeniti vratare, ali Kalinić nije branio pet utakmica, ozlijedio se i ispao iz svoje momčadi. Livaković je u dobroj formi, stalno brani za Dinamo… Mi ćemo ipak donijeti odluku nakon nekoliko treninga. Ja iskreno ne bi mijenjao Kalinića koji ima moje puno povjerenje, ali sljedeći dan ili dva možemo bolje procijeniti situaciju i donijeti odluku”, kazao je Dalić.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!