NaslovnicaVijestiZVANIČNO: De Ligt napušta klub, Ajax već potpisao njegovu zamjenu

ZVANIČNO: De Ligt napušta klub, Ajax već potpisao njegovu zamjenu

Nizozemski gigant Ajax već se pripremio za odlazak mlade zvijezde Matthias de Ligta, te pronašao je zamjenu na tržištu na kojem u zadnje vrijeme sve više i više traži nove igrače što u prošlosti nije bio slučaj.

Ajax iz Amsterdama će vrlo vjerojatno prodati zlatnog dječaka iz 2018. godine, Matthias de Ligte, jer je teško vjerovati da će nizozemski gigant moći zadržati igrača za kojeg su najbogatiji europski klubovi spremni platiti 70 milijuna eura ili više. U Amsterdamu su požurili potražiti njegovu zamjenu, a u Amsterdamu su potvrdili da u klub dolazi 25-godišnji argentinski branitelj Lisandro Magellan.

POKRENUO NOVO RIVALSTVO? Massimiliano Allegri na zanimljiv način kritikovao Jurgena Kloppa!

U posljednjih nekoliko godina, Magellan je bio standardni član obrane Boce Juniors, a njegov transfer se neslužbeno procjenjuje na oko devet milijuna eura. Magellan će se pridružiti svojem sunarodnjaku Nicolasu Tagliaficu u Nizozemskoj, Argentincu koji igra fenomenalno u Ajaxu s lijeve strane obrambene linije.

Ajax je u zadnje vrijeme bio vrlo aktivan na južnoameričkom tržištu, a prema prognozama nizozemskih medija, u siječnju će također premjestiti svoje skaute malo sjevernije, jer nije tajna da Ajax želi dovesti najvećeg bisera meksičkog nogometa Diega Laineza iz meksičke Amerike.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!