NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Ekipa Monaca u svoje redove dovela njemačkog bisera

ZVANIČNO: Ekipa Monaca u svoje redove dovela njemačkog bisera

Francuski Monako zadnjih godina poznat je po tome da su ekipa koja sjajno posluje, a sa takvim trendom nastavili su i u ovom transfer roku. U ekipu je stigao mladi Nijemac iz ekipe Leverkusena i nema sumnje kako će za par godina baš on biti na radaru mnogih velikih klubova. Posao je vrijedan 20 miliona eura.

Monacova zvijezda

Francuski Monaco se specijalizirao za kupnju vrhunskih mladih nogometaša, za koje klub iz kneževine ne obraća posebnu pažnju na vrlo visoku naknadu. U tom smislu mislimo i na dolazak nadarenog njemačkog desnog beka Benjamina Henricha koji je, unatoč svojoj mladosti u Bundesligi, odigrao 80 utakmica.

>> AGENT POTVRDIO: Yaya Toure prošao liječnički pregled, uskoro potpisuje za novi klub!

Henrichs će u narednoj sezoni igrati za Monako, s kojim je potpisao petogodišnji ugovor, a Bayer iz Leverkusena je na njegovoj prodaji zaradio 20 milijuna eura.

[su_cashout]

“Benjamin Henrichs je nadareni desni bek koji ima poprilično nacionalno i međunarodno iskustva i siguran sam da će sudjelovati u daljnjem uspjehu našeg tima”, rekao je Vadim Vasiljev, izvršni direktor kluba. Heinrich je profesionalnu karijeru započeo u Leverkusenu za koji naastupa od 2015. godine a za A selekciju Nejmačke upisao je tri nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!