NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Igrač PSG-a potpisao za Tottenham, transfer vrijedan 25 milijuna eura

ZVANIČNO: Igrač PSG-a potpisao za Tottenham, transfer vrijedan 25 milijuna eura

Dva dana prije transfer roka, mnogi klubovi završavaju veliki broj transfera, čiji su pregovori trajali skoro čitav mjesec. Tako je bilo i u slučaju nogometaša PSG-a, Lucasa Moure, koji se od početka januara dovodio u vezu sa klubovima iz Engleske, posebno Unitedom i Tottenhamom, u kojem je na kraju i završio.

Igrač PSG-a potpisao za Tottenham

Dojučerašnji član PSG-a svoju nogometnu karijeru nastavit će u Premier ligi. MNjega su konačno, nakon dugih i teških pregovora kaparisali iz Tottenhama, a transfer je koštao 25 milijuna funti. koliko će pripasti francuskom divu.

>> Manchester City ponudio 50 miliona za zvijezdu Premier lige

Brazilca od prelaska u Tottenham sada samo čekaju liječnički pregled nakon kojih će, ukoliko sve bude uredu, potpisati ugovor sa svojim novim klubom. Za Lucasa Mouru su također  bili zainteresirani Arsenal i Manchester United, ali poziv Pochettina je presudio.

[su_bonus]

Visina transfera za današnje uslove je relativno niska, a iznosi svega 25 milijuna funti. S obzirom na kvalitet igrača, možemo reći da su u Tottenhamu napravili odličan posao. PSG, ima mnogo igrača u svojoj ekipi koji nemaju puno prostora za igru, je zapravo bio primoran na ovakav potez koji je bio i očekivan.

[su_cashout]

PSG je platio 33.5 milijuna funti Sao Paulu za Lucasa Mouru, a brzonogi nogometaš uopšte nije igrao u ovogodišnjem izdanju Lige 1. Od dolaska u PSG 2013, Moura je odigrao 229 utakmica u Ligue 1, postigao 46 golova i asistirao 50 puta. Sa PSG-om osvojio je čak 13 trofeja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!