NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Iz Real Madrida potvrdili prvo pojačanje!

ZVANIČNO: Iz Real Madrida potvrdili prvo pojačanje!

Zinedine Zidane iza sebe tek nekoliko dana u Realu u svom drugom mandatu, naravno, a Florentino Perez je već potvrdio dolazak prvog pojačanja. Brazilski reprezentativac dolazi u Madrid za 50 milijuna eura, koji je do sada igrao u Portu.

vratio u Real

Madridski Real Madrid potvrdio je danas dolazak novog igrača. Madridski klub, kojeg ponovno vodi Zinedine Zidane, od naredne sezone biće jači za reprezentativca Brazila Eder Militaoa, koji će u Kraljevski klub doći iz Porta za 50 milijuna eura.

SOLSKJAER POSLAO PORUKU UPRAVI: Želi zvijezdu PSG-a kao zamjenu za Herreru!

21-godišnji Brazilac također se povezivao sa ekipom Manchester United, ali je sada potpisao šestogodišnji ugovor sa španjolskim gigantom a upravo on je bio jedna od želja Zidanea.

Eder Militao, koji može igrati na desnoj strani, u središtu odbrane i također kao defanzivni veznjak, došao je u Porto prošlog ljeta iz ekipe Sao Paula gdje je odigrao 31 utakmicu, a njegove su nastupe pratili mnogi europski giganti.

Ne treba ni napominjati koliko je Porto profitirao njegovom prodajom, kao i mnogo puta ranije. Za njega su prošle godine platili oko 5 miliona eura, te su profitirali 45 miliona za nešto manje od godinu dana.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!