NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Legendarni Peter Crouch se vratio u Premier ligu!

ZVANIČNO: Legendarni Peter Crouch se vratio u Premier ligu!

Iako na svojim leđima ima već 38 godina, bivši reprezentativac Engleske Peter Crouch dobit će još jednu priliku da zaigra u Premier ligi. Iz ekipe Stokea, koja u ovoj sezoni nastupa u drugom rangu engleskog nogometa se vraća u nogometnu elitu.

Ekipe Stokea i Burnley su dogovorile transfer posljednjeg dana transfer roka u Engleskoj a u središtu pozornosti nalazi se 38-godišnji napadač Peter Crouch. On je nakon mnogo godina provedenih u elitnoj Prmeier ligi sa Stokeom u prethodnoj sezoni ispao u Championship, ali će kako sada stvari stoje dobiti novu priliku za igranje na najvišoj razini.

Na vrata pokucala Stara dama: Odbijena ponuda Juventusa za 37-godišnjeg braniča!

Zapravo, Stoke već neko vrijeme pokušava namamiti Sama Vokesa iz Burnleya. U zamjenu, Uz svotu od 10 miliona funti Stoke je ekipu Burnleya također ponudio i napadača Petera Croucha. Bivši reprezentativac Engleske danas će biti podvrgnut liječničkom pregledu, a transfer je vrlo  blizu realizacije.

Crouch je također igrao za Liverpool i Tottenham, između ostalog aa u uspješnoj karijeri je postigao i postigao 22 gola za englesku reprezentaciju u 42 odigrane utakmice između 2005. i 2010. godine.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!