NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Mourinhu ispunjena velika želja, pojačanje od 50 miliona stiglo u sjeverni...

ZVANIČNO: Mourinhu ispunjena velika želja, pojačanje od 50 miliona stiglo u sjeverni London!

Tottenham je postigao prije nekoliko dana postigao dogovor s Benficom kojeg je jučer kasno i službeno potvrdio. Jose Mourinho je u London doveo vrhunskog igrača na posudbu sa opcijom otkupa ugovora po završetku sezone.

Jose Mourinho uspio je uvjeriti vlasnika Tottenhama, Daniela Levyja, da uloži prvu investiciju otkako je preuzeo upravljanje timom iz ruku svog prethodnika Mauricia Pochettina. Od danas, 21-godišnji portugalski vezni nogometaš Gedson Fernandes član je Tottenhama.

Transfer glasine: Još jedan velikan želi Eriksena, Inter kupuje bivšeg igrača Uniteda, Crveni đavoli kupuju veznjaka za 50 miliona

Portugalac je u Tottenham došao iz Benfice  a transfer je u biti posudba, ali s mogućnošću otkupa ugovora za 50 milijuna eura, odnosno navodi se kako je Tottenham obavezan da po isteku sezone otkupi ugovor mladog Portugalca.

“Drago mi je što sam ovdje, ispunio sam svoj san, trenirat ću pod palicom velikog trenera, najvećeg u Portugalu. Dat ću sve od sebe. Ovo je veliki izazov koji prihvaćam i spreman sam da se borim”, rekao je veznjak, koji je prošle sezone debitovao za Benficu.

Od tada je postigao značajan napredak, odigravši ukupno 53 utakmice a već duže vrijeme se nalazi na radaru velikih ekipa.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!