NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Pored Vidala, Barca predstavila još jedno pojačanje!

ZVANIČNO: Pored Vidala, Barca predstavila još jedno pojačanje!

Nakon što je zvaničila transfer reprezentativca Čilea i bivšeg nogometaša Bayerna, Barcelona je u istom danu potvrdila dolazak još jednog igrača u prijestonicu Katalonije. U klub je stigao mladi 19-godišnji igrač koji je mnoge očarao na Mundijalu u Rusiji.

Barcelona pristala

Barcelona je pojačala svoju ekipu s jednim zanimljivim nogometaš i inače tek 19-godišnjim Senegalcem Moussom Waguejem, koji se nedavno izrazito dobro predstavio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Wague je postao najmlađi afrički strijelca na Mundijalima postigavši pogodak na utakmici između Senegala i Japana.

>> ŠOKANTNO OTKRIĆE: Higuain otkrio zašto je propao njegov transfer u ekipu Chelseaja

Wague je proizvod katarske nogometne akademija koje u Africi pod svoj krov dovodi najveće talenate, a kasnije najbolje „studenate” šalje u svoju europsku podružnici u Belgiji, gdje u timu Eupena steču prvo europsko iskustvo. Najpoznatiji izdanak te akademije je napadač Henrik Onyekuru, koji će u novoj sezoni kao posuđen igrač Evertona igrati za Galatasaraya, ali do sada niko nije pokazivao tilika talenat kao igrač kojeg je dovela Barcelona.

[su_bet365_koeficijenti]

Wague će svoju karijeru u Barceloni početi u rezervnoj momčadi a za mjesto na desnom beku će se boriti s Nelson Semedom. Sergi Roberto, koji je prošle sezone igrao na tom položaju  će se vratiti natrag u sredinu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio koji igrači Real Madrida nisu htjeli pucati penal

0
U četvrtfinalu Lige prvaka, Real Madrid je uspio nadmašiti Manchester City zahvaljujući boljem izvođenju penala, osiguravši svoje mjesto u polufinalu. U tom krugu će...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!