NaslovnicaVijestiZVANIČNO: PSG će nakon završetka sezone ostati bez čak četiri važna nogometaša!

ZVANIČNO: PSG će nakon završetka sezone ostati bez čak četiri važna nogometaša!

Čak i bogati Paris Saint Germain za sada nije imun na financijske posljedice zbog obustave nogometa, a čini se da će njihov ogromni proračun za plaće igrača uskoro biti smanjen jer se sprema odlazak četiri prvotimca.

CAVANI NAPUŠTA PSG

Paris Saint Germain smatra se jednim od najbogatijih klubova na svijetu, a francuski div još uvijek nije imun na trenutnu svjetsku situaciju. Francuski mediji izvijestili su da bi PSG mogao izgubiti više od 200 milijuna eura zbog koronavirusa, a kriza je pogodila i jednog od njegovih glavnih sponzora, hotelski lanac Accor.

Barcelona ponudila zamjenu igrača sa Chelseajem: Ovu ponudu će biti teško odbiti!

PSG će morati smanjiti svoje rashode, a prvo rješenje dolazi “samo od sebe” jer četvorici igrača iz prvog tima ističu ugovori na kraju ove sezone, što će uveliko osloboditi klupski proračun za plaće igrača.

Već duže vrijeme je manje-više jasno da će klub napustiti sjajni urugvajski napadač Edinson Cavani, a ugovori ističu još trojici članova tima. Brazilski veteran i jedan od najplaćenijih igrača Thiaga Silve vjerovatno će napustiti klub, a bočni branič Layvin Kurzawa i Thomas Meunier su na izlaznim vratima.

Kurzawa, koji je ove sezone više ili manje grijao klupu za rezervne igrače nalazi se na listi želja Arsenala i Seville dok Thomas Meunier koji je u dresu PSG-a upisao čak 128 nastupa, također ne bi trebao imati problema s pronalaskom novog kluba.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!