NaslovnicaVijestiZVANIČNO: RB Leipzig donio odluku oko budućnosti Timo Wernera!

ZVANIČNO: RB Leipzig donio odluku oko budućnosti Timo Wernera!

Leipzig trenutno baš i nema idealno pregovaračko stajalište kada je u pitanju njihova najveća zvijezda Timo Werner. Klub je svjestan toga, pa je moguće da će igrača jednostavno morati prodati.

europska liga

Koketiranje Wernera i Bayerna i nije neka nije novost. Za sada, njemački reprezentativac ne želi produljiti ugovor s njemačkim prvoligašom Leipzigom a trenutno nema nikakvih signala da bi se Wener mogao predomisliti. Povrh toga, engleski klubovi poput Chelseaja i Liverpoola također su zainteresirani za njegove usluge.

Transfer glasine: Bayern poslao novu ponudu za Engleza, Lozano karijeru nastavlja u Italiji, Everton želi nogometaša Barcelone

Klub je toga svjestan, a sportski direktor Oliver Mintzlaff naglašava da si klub ne može priuštiti luksuza da igrača zadrže u klubu do isteka ugovora te da ga izgube bez obeštećenja.

“Moramo znati do kraja sezone da li Werner želi produžiti ugovor. Ne možemo si priuštiti da Timo Wernera uđe u posljednju godinu ugovora. Logično je da je takav igrač zanimljiv i za ostale klubove, posebno za one koji su jači od nas, ali dok se mi kao klub razvijamo, igranje u Ligi prvaka će nam biti svakako pomoći, što ga možda motiviše da promijeni svoju odluku “rekao je Mintzlaff.

Werner ima ugovor s Leipzigom potpisan do 2020. godine a mediji u Njemačkoj javljaju kako je transfer Wernera u Bayern gotova stvar, što je nedavno dao i naslutiti sam nogometaš.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!