NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Real Madrid doveo novog defanzivca!

ZVANIČNO: Real Madrid doveo novog defanzivca!

Dolaskom Juliena Lopeteguia na čelo kluba, predsjednik Perez sa ostatkom je odlučio da ovom strategu da proste ruke prilikom obnove ekipe. Lopetegui je napravio nekoliko poteza, želio osvježiti ekipu, Ronaldo odlazi, a jedan transfer je već potvrđen. U Real stiže Špnaski defanzivac.

Real Madrid doveo

Alvaro Odriozola odigrao je za Real Sociedad 50 utakmica u La Ligi, a sa reprezentacijom Španjolske je sudjelovao n Svjetskom prvenstvu, a sada gasamo medicinska provjera djeli od transfera u Real Madrid. Glaktikose će ovaj defanzivac koštati 40 milijuna eura.

>> TRANSFER GLASINE: Još jedan velikan želi Ronalda, Dybala napušta Juventus, Tottenham doveso sjajnog veznjaka

Real Madrid dakle ima novog igrača. Tehnički, od potpisa sa klubom ga samo dijeli medicinski pregled, ali vjeurje se kako je taj pregled samo formalnost, te da ne bi trebalo biti nikakvih problema. Novi branitelj kraljevskog kluba će tako postati 22-godišnji Alvaro Odriozola iz Real Sociedada.

[su_no1forfootball]

Klubovi, koji su ovo potvrdili na službenim internetskim stranicama, postigli su sporazum nakon čega će europski prvak klubu iz San Sebastiana platiti 40 milijuna eura naknade.

Real Madrid će sa nogometašem potpisati šestogodišnji ugovor. On će pojačati konkurenciju na desnoj poziciji, gdje je broj jedan Dani Carvajal, a ako je potrebno, Nacho također može igrati po toj strani.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!