NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Zaboravljeni Jese vraća karijeru na pravi put, potpisao za novi klub

ZVANIČNO: Zaboravljeni Jese vraća karijeru na pravi put, potpisao za novi klub

Bivši napadač Real Madrid Jese napustio je ekipu Paris Saint Germaina, gdje već dugo nije bio dio klupskih planova što se tiče igranja u prvoj ekipi. Njemu se otvorila zanimljiva prilika povratka kući u La Liga, što je on prihvatio.

Bivši Real Madrid Real Madrid Jese Rodriguez, nakon što je napustio Španjolsku, više nije uspio održati karijeru na nivou na kojem je bila dok je nastupao za ekipu Reala. Na terenu je odigrao posljednju utakmicu u Stoke Cityju još u veljači prošle godine, a u Parizu Saint Germainu ove je godine bio gurnut u stranu, jer dugo nije bio u planovima francuskog diva.

Transfer glasine: PSG pravi veliki marketinški potez kupovinom ovog nogometaša, Leicester dovodi veliko pojačanje, Christiansen na pregu velikog kluba

Iako je tek 25-godišnji napadač nedavno ušao u fizičku formu i izgubio sedam kilograma, PSG mu nije pravio problema kada mu je ponuđena nova prilika da se vrati u domovinu.

Prije nekoliko godina, PSG ga je pozajmio Las Palmasu na šest mjeseci, a ostatak ove sezone će Jese provesti  na posudbi u Betisu iz Sevilje, kojeg trenira upravo njegov bivši trenerr Las Palmasa Quique Setiena.

Posudba ne sadrži mogućnost otkupa ugovora nakon završetka sezone što znači da ipak u PSG računaju na njegove usluge u narednoj sezoni.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!