NaslovnicaVijestiZVANIČNO! Zlatan Ibrahimović se pobrinuo za novu SENZACIJU: Naredni mjesec ipak idem...

ZVANIČNO! Zlatan Ibrahimović se pobrinuo za novu SENZACIJU: Naredni mjesec ipak idem na Svjetsko prvenstvo!

Zlatan Ibrahimović nedavno je napustio europski nogomet, ali i dalje se na sebi svojstven način brine da se o njemu još uvijek mnogo priča u Evropi. On već neko vrijeme nogometnu javnost, ponajviše u Evropi, drži u neizvjesnosti što se tiče njegovog nastupa na Mundijalu u Rusiji. Ovo što je sada uradio će vas iznenaditi.

Zlatan Ibrahimović se pobrinuo

Nedavno je Ibrahimović napustio Manchester United i otišao u SAD (u MLS ligi je pojačao redove Los Angeles Galaxya) i na taj način je otišao stepenicu niže što se tiče kvaliteta nogometa. No bez obzira na to, on nije želio odustati od nstupa na Svjetskom prvenstvu. Iako ga švedski izbornik Janne Andersson više ne vidi u odabranoj selekciji ove skandinavske države, Ibra je više puta glasno ponovio: “Svjetsko prvenstvo bez mene ne vrijedi ništa”.

>> IZNENADNI TRANSFER: Victor Lindelof na izlaznim vratima Manchester Uniteda

U Švedskoj je započela javna rasprava o Zlatanovom (ne) pojavljivanju na SP, odnosno o njegovom (ne) povratku u švedsku reprezentaciju. Ali sve to je kaoo sada stvari stoje, bio show u režiji Zlatana. Sada je čak i postalo jasno da SP u Rusiji neće proći bez pojavljivanja Ibrahimovića, koji neće igrati na ruskom zelenilu, ali će promovirati VISA-u na prvenstvu.

[su_bonus]

Visa je pripremila akciju kojom će navijače koji će doći u Rusiju navići na plaćanja karticama. I Ibrahimović će imati zadatak pokazati obožavateljima kako im tehnologija može zaista pomoći u plaćanju. Možete li ga zamisliti u takvoj ulozi na prvenstvu? Vjerovatno da, jer sa Ibrom je sve moguće.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!