NaslovnicaVijestiZvijezda Atletico Madrida naljutila navijače: Nakon eliminacije iz Lige prvaka uživao u...

Zvijezda Atletico Madrida naljutila navijače: Nakon eliminacije iz Lige prvaka uživao u kuglanju i zabavljao se uz alkohol i nargilu

Najskuplji igrač Atletico Madrida u povijesti kluba, Joao Felix, razbjesnio je navijače kluba nakon što je završio na zabavi nekoliko sati nakon šokantnog ispadanja iz Lige prvaka.

Atletico Madrid svojim je navijačima priuštio najneugodnije moguće iskustvo. U skupini u kojoj su bili apsolutni favoriti, već kolo prije kraja ostali bez šansi za prolaz dalje, dok su Club Brugge i Porto izborili plasman u nokaut fazu Lige prvaka. Felix gotovo da i nije igrao u posljednje vrijeme i svima je jasno da nije opravdao ništa od uloženog novca od 130 milijuna eura koliko je Atletico platio Benfici.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, ispadanje iz Lige prvaka nije ga spriječilo da se ludo provede nekoliko sati nakon utakmice, što su mu zamjerili navijači kluba. Španjolski mediji odmah su prenijeli informaciju i video Felixa koji je s djevojkom i prijateljima izašao u provod do 4 sata poslije ponoći uz nargilu, alkohol i kuglanje. U Atletico Madridu nisu zadovoljni ponašanjem svog rekordnog pojačanja i vjerojatno ga čekaju određene sankcije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!