NaslovnicaVijestiZvijezda Celtica napušta Škotsku i seli se u prosječni klub iz Premier...

Zvijezda Celtica napušta Škotsku i seli se u prosječni klub iz Premier lige

Očigledno je dogovor već potignut ali službene potvrde iz klubova, posebno iz Škotske još nema. Kako sada stvari stoje, talentovani francuski napadač Moussa Dembele u januaru će napustiti Celtic i preseliti se u Premier ligu iz koje je prije nekoliko sezone i stigao u Celtica. Visina obeštećenja je sitinica u današnjem transfer marketu.

Zvijezda Celtica

Nekoliko britanskih medija izvještava kako su Celtic i Brighton postigli dogovor u vezi  francuskog napadača Moussu Dembelea a visina trasfera trebala bi iznositi oko 20 miliona eura. Član mlade francuske reprezentacije oduševljevio je sve svojim nastupima je u dresu škotskog prvka, nakon što je prošle godine stigao u Glasgow iz londonskog Fulhama.

>> Real Madrid spreman poslati ponudu od 200 milijuna eura za napadača

Međutim, neki neki mediji u Škotskoj izvješćuju da Celtic negira sporazum, tako da, kako oni kažu, Dembeleov prelazak odnosno povratak u englesku Premier ligu još nije gotov. Dembele je postigao 32 pogodaka za Celtic, a njegove igre prate i brojni klubovi širom Europe, ali izgleda da je povratak u Prmier ligu i mogućnost još većeg napredovanja u Brightonu ipak bila presudna.

[su_bonus]

Dembele je odlučio da ide korak po korak u svojoj karijeri što je po nama ispravan put i ne sumnjamo da će jednog dana predvoditi napad nekog od najvećih klubova svijeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!