NaslovnicaVijestiZvijezda Chelseaja se nudi Barceloni!

Zvijezda Chelseaja se nudi Barceloni!

Zvijezda Chelseaja, obrambeni nogometaš David Luiz preporučio je sebe kao novog igrača Barcelone. Ovom 30-godišnjem stoperu ugovor s Chelseajem istječe 2019, ali mogao bi drugi put napustiti Bluese ukoliko se Barcelona odluči na takav korak.

Reprezentativac Brazila se iz zdravstvenih razloga nalazi u najvećem gradu Katalonije, a nesuglasice s menadžerom Chelseaja Antoniom Conteom i prelazak defanzivca Barcelone Javiera Mascherana u Kinu ključni su razlozi za ovaj transfer.

David Luiz se vratio u Chelsea iz Paris Saint-Germaina 31. kolovoza prošle godine, osvojio je naslov prvaka Engleske, ali je tijekom ove jeseni odigrao je samo osam utakmica u Premier ligi od kojih je posljednja bila protiv Bournemoutha 28. listopada.

[su_premierleague]

Poslije slabih partija u Ligi prvaka protiv Rome (3:3 i 0:3), iako je dao gol, Brazilac je izostavljen iz tima za duel sa Manchester Unitedom, a doživio je i poniženje na treningu.

Britanski Telegraph prenio je da je na treningu uoči derbija Luiz imao ulogu skupljača lopti! Dok su igrači bili podijeljeni u dva tima, 11 na 11, on je odlukom trenera stajao po strani i dodavao lopte koje bi napustile granice igrališta.

LUDNICA: Rasprodane ulaznice za susret PSG-a i Reala, najskuplja karta dosegla astronomski iznos

SKANDAL U ŠPANIJI: Atletico Madrid FIFA-i podnosi prijavu protiv Barcelone

Navodno, na taj način je Conte želio da mu pošalje poruku da je u siječnju. slobodan da potraži novi klub, iako mu ugovor traje do leta 2019.

Prednost u odnosu na jednog od najstandarnijih prvotimaca šampionske momčadi iz prošle sezone u protiv Uniteda dobio je Andreas Christensen.

[su_watch_live_football]

Nakon što je karijeru započeo u brazilskoj Vitóriji, Luiz se s 19 godina preselio u Benficu, gdje je igrao pet sezona. Godine 2011. seli u Chelsea, s kojim ubrzo osvaja FA Cup i Ligu prvaka.

U Chelseaju boravi do 2014. godine, kada za £50,000,000 (tada rekordni iznos za jednog braniča) seli u Paris Saint-Germain. Godine 2016., Antonio Conte ga je ponovo vratio u Chelsea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!