NaslovnicaVijestiZVIJEZDA JUVENTUSA POKUŠAVA SREDITI TRANSFER U BARCELONU: Njegova majka - agent u...

ZVIJEZDA JUVENTUSA POKUŠAVA SREDITI TRANSFER U BARCELONU: Njegova majka – agent u kontaktu sa predstavnicima Barcelone!

Majka Adriena Rabiota i agent Veronique su bili u kontaktu sa predstavnicima Barcelone, jer se Juventusova zvijezda i dalje muči u Torinu.

ZVIJEZDA JUVENTUSA POKUŠAVA

Rabio je 1. srpnja dovršio besplatan transfer u Juve, nakon što mu je istekao prethodni ugovor u PSG-u. Pridružio se Matthijsu De Ligtu, Danilu, Aaronu Ramseyu i Luci Pellegriniju na Alianz stadionu tijekom napornog ljetnog roka za prvaka Serije A.

24-godišnja zvijezda se još uvijek nije uspjela da se etablira kao redovan u prvoj momčad Maurizija Sarrija, s samo tri nastupa u Seriji A do sada ove sezone.

Hrvatska – Mađarska: Najava sedmog kola kvalifikacija za Euro 2020!

Calcio Mercato izvještava da Rabiot već postaje frustriran zbog nedostatka minutaže, a njegov agent istražuje mogući transfer u Barcelonu sljedeće godine.

Juventus trenutno ima mnogo opcija u sredini terena, što znači da će Rabio možda morati čekati da dođe njegovo vrijeme u prvoj momčadi Sarrija.

Da Francuz nije spreman biti strpljiv, prelazak u Barcu ne bi bila loša alternativa, ali trenutno je na Camp Nou velika konkurencija.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!