NaslovnicaVijestiZVIJEZDA MADRIDA U STALNOM KONTAKTU SA POGBOM: Savjetovao mu kako da natjera...

ZVIJEZDA MADRIDA U STALNOM KONTAKTU SA POGBOM: Savjetovao mu kako da natjera Uniteda da ga pusti u Real!

Zvijezda Real Madrida Karim Benzema je navodno u kontaktu sa Paul Pogbom zbog njegovog potencijalnog transfera na Bernabeu ovog ljeta.

ZVIJEZDA MADRIDA

Marca je izvijestila da Real i dalje ostaje potencijalni kandidat za potpisivanje Pogbe, čak i ako su vrlo male vjerojatnoće da će ga Crveni vragovi prodati u ovom trenutku, jer moraju pričekati do siječnja da ga zamijene.

Ipak, čini se da se Benzema maksimalno trudi uvjeriti Pogbu da dođe u Madrid, jer Don Balon tvrdi da je kontaktirao svog francuskog kolegu kako bi ga savjetovao da podnese zahtjev za transfer.

Ovo bi mogao biti najrealniji način da 26-godišnjak isforsira svoj transfer iz Manchester Uniteda, iako bi čak i tada to bio ogroman rizik za klub da ga pusti s obzirom na trenutno stanje na sredini terena.

Otkrivamo na koje utakmice se u Europskoj ligi klade profesionalni kladioničari!

Nemanja Matić i Fred su pali u formi nakon loših nastupa, dok su Ander Herrera i Marouane Fellaini nedavno napustili klub.

To ostavlja Scotta McTominaya i Andreasa Pereiru na tom dijelu terena, ili mladića Jamesa Garnera koji je apsolutno posljednje utočište.

Bit će zanimljivo pratiti da li će Pogba biti u iskušenju da posluša Benzemine savjete i izazove neku dramu na kraju prijelaznog roka koji traje do 2. rujna za klubove iz La Lige.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!