NaslovnicaVijestiZvijezda Manchester Cityja napušta klub nekoliko dana nakon titule!

Zvijezda Manchester Cityja napušta klub nekoliko dana nakon titule!

Brazilski golman Ederson Moraes, ključni igrač Manchester Cityja, razmatra napuštanje kluba nakon četvrte uzastopne titule prvaka Engleske.

Nakon što je došao u City 2017. iz Benfice za 40 milijuna eura, Ederson je postao kamen temeljac ekipe pod vodstvom Pepa Guardiole. Međutim, nedavne povrede i pad forme otvorili su pitanje njegove budućnosti, posebice s obzirom na značajan broj nastupa koje je ove sezone imao Stefan Ortega.

Prema poznatom talijanskom novinaru Fabriziu Romanu, Ederson ozbiljno razmatra odlazak iz kluba, s mogućom novom destinacijom u Saudijskoj Arabiji, gdje su klubovi izrazili interes za njega. Ova vijest iznenadila je mnoge, pogotovo nakon nedavnog osvajanja Premier lige i sadašnjeg puta prema finalu FA Cupa, gdje bi Ederson mogao dodatno proširiti svoju kolekciju trofeja, iako će propustiti finale zbog ozljede oka.

Iako bi odlazak Edersona značio veliki gubitak za Manchester City, klub bi se vjerojatno morao upustiti u potragu za novim vratarom kako bi izdržao buduće izazove.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!