NaslovnicaVijestiZvijezda Manchester Cityja snimljena kako urinira po zidu hotela. Svjedok izjavio da...

Zvijezda Manchester Cityja snimljena kako urinira po zidu hotela. Svjedok izjavio da je bilo odvratno!

Engleski reprezentativac i zvijezda Cityja Kyle Walker je snimljen kako urinira po zidu jednog od hotela koji se nalazi uz pivnicu u kojoj je boravio.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Walker je izašao iz hotela sa kapuljačom na glavi, a prije nego što je počeo urinirati po zidu, osvrtao se oko sebe da se uvjeri da ga nitko ne gleda. Očito nije dobro vidio.

Snimio ga je svjedok koji je sve ispričao za engleske medije, a prepoznao ga je po tetovaži koju Walker ima na nozi.

“Došao sam na ručak sa obitelji i odjednom vidim Walkera kako se šulja uza zid. To je bilo odvratno i nije kratko trajalo. Bili smo zgroženi,” izjavio je svjedok.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!