NaslovnicaVijestiZvijezda na ljekarskim pregledima u Chelseaju: Lampard završava transfer od 90 milijuna...

Zvijezda na ljekarskim pregledima u Chelseaju: Lampard završava transfer od 90 milijuna funti!

Chelsea je ovo ljeto vrlo brzo završio nekoliko potpisa, pa se čini da to pokušavaju uravnotežiti sa što dužim i razvučenijim transferom Kaija Havertza.

Zvijezda na ljekarskim

Čini se da je taj transfer već tjednimana korak ili dva, ali nova sezona nije tako daleko pa bi možda voljeli to završiti što prije.

Evening Standard je potvrdio da su Chelsea i Leverkusen dogovorili naknadu od 90 milijuna funti, ali takve priče kruže već tjednima, pa je teško znati koliko su pouzdani.

Novi izvještaj trebao bi biti mnogo bolja vijest za navijače, jer je Christian Falk potvrdio da je igrač prošao liječnički pregled u klubu.

Ne bavite se liječničkim zahvatom ako se dogovor neće dogoditi i ako nije vrlo blizu završetka, a istovremeno uklanja i svaku zabrinutost da bi stvari mogle pasti u posljednjem trenutku.

Chelsea je ovog ljeta sjajno poslovao i obrana im se počinje polako oblikovati, pa ako mogu dodati i Havertza, te novog vratara, moguće je da će biti jedni od glavnih kandidata za osvajanje naslova.

Prvu utakmicu igraju protiv Brightona u gostima, gdje su veliki favoriti za pobjedu sa koeficijentom 1.65 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!