NaslovnicaVijestiZvijezda Premier lige otkrila svoju veliku želju: Želim preći u Bayern Munchen!

Zvijezda Premier lige otkrila svoju veliku želju: Želim preći u Bayern Munchen!

Mlada zvijezda engleskog premijerligaša želi se vratiti kući. Njegov status u trenutnom klubu nije bajan, stoga nogometaš rješenje traži u Bavarskoj. Ljubav je obostrana tako da je potrebno još samo da se klubovi dogovore.

Leroy Sane ima jednu veliku neostvarenu želju, a ona je transfer iz Manchester Cityja u Bayern München, javlja njemački Sky Sport.

EDEN HAZARD PODNIO MOLBU ZA FLORENTINO PEREZA: Želi da Real Madrid dovede njegovog bivšeg suigrača iz Chelseaja!

Njemački prvak pokušao je dovesti Sanea pred početkom ove sezone, jer su u njemu vidjeli igrača koji može dostojno zamijeniti Riberya i Robbena, ali City ga je uspio zadržati. Trenutno se mladi nogometaš suočava s ozljedom koja će ga držati izvan terena sve do februara, što uopšte ne umanjuje njihovu obostranu želju za transferom.

City je u međuvremenu već identificirao mogućeg nasljednika, a još jednog nogometaša su pronašli u Španjolskoj. Meta je zvijezda Real Sociedada Mikel Oyarzabal, s kojim su već otvorili pregovore i koji bi se izvrsno uklopio u sistem Guardiole s obzirom na prikazano u zadnje tri sezone.

Ove sezone je mladi Baskijac u 10 nastupa postigao četiri pogodka i upisao tri asistencije, star je svega 22 godine i pred njim je svijetla budućnost što je očito primjetio i Guardiola.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!