NaslovnicaVijestiChelsea u siječnju plaća 60 milijuna eura za zvijezdu iz Serije A!

Chelsea u siječnju plaća 60 milijuna eura za zvijezdu iz Serije A!

Chelsea želi pojačati svoju obranu u siječanjskom prijelaznom roku s potpisom Thea Hernandeza iz AC Milana za 60 milijuna eura. Francuski reprezentativac se reklamira kao idealna zamjena za ozlijeđenog Bena Chilwella na lijevom beku, prenosi Tuttosport.

Chelsea u siječnju

Hernandez je pod ugovorom na San Siru do lipnja 2024. godine, a već su započeli razgovori o produženju njegovog boravka u klubu na daljnje dvije godine, uz povećanje plaće.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Milan očito želi zadržati 24-godišnjaka, tvrdeći da bi ih samo ponuda u regiji od 60 milijuna eura uvjerila da se rastanu s jednom od svojih najboljih igrača.

U Italiju je stigao iz Real Madrida za oko 21 milijun eura, a stekao je reputaciju jednog od najboljih bekova u Europi.

PSG i Manchester City su se ranije povezivali sa Hernandezom, dok su ga pokušali potpisati na ljetnom prijelaznom roku.

Branič je za Rossonere upisao ukupno 20 nastupa u svim natjecanjima i postigao dva gola.

Chelsea bi sada doveo nova pojačanja nakon frustrirajuće forme u kojoj je momčad Thomasa Tuchela pobijedila samo jednom u posljednje četiri utakmice u Premier ligi.

Plavci su u srijedu navečer remizirali 1-1 protiv Brightona – rezultat koji ih je ostavio osam bodova iza vodećeg Manchester Cityja.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!