NaslovnicaVijestiZvijezda želi napustiti svoj trenutni klub: Ima otpusnu klauzulu od 127 milijuna...

Zvijezda želi napustiti svoj trenutni klub: Ima otpusnu klauzulu od 127 milijuna eura – City i United spremni platiti!

Manchester City je navodno zainteresiran za Napolijevog braniča Kalidou Koulibalyja, budući da je postao glavni cilj Manchester Uniteda.

Zvijezda želi napustiti

Daily Star je nedavno tvrdio da je Manchester United zaista zainteresiran za braniča i postavili su ga kao prioritet, kako bi ojačao njihovu obranu ovog ljeta, dok se također ispostavilo da senegalski internacionalac ima otpusnu klauzulu od 127 milijuna funti, koja će postati efektivna u lipnju.

Ostaje da se vidi hoće li itko za njega platiti taj novac, ali Don Balon sada tvrdi da želi napustiti svoj trenutni klub, povezujući Manchester Cityja kao velike obožavatelje, a Napoli će sigurno biti svjestan da se može tražiti toliki novac od ove ekipe.

Koulibaly bi bio odlična prilika za United ili City, s obje ekipe koje su imale razočaravajuće sezone i muče se u obrani.

Čini se da prvaci Premier lige odustaju od borbe za titulu, nakon što su zaostali 22 boda iza Liverpoola, a gubitak Vincent Kompanyja je igrao veliku ulogu u tome.

Aymeric Laporte je također propustio veći dio sezone zbog ozljede, a Koulibaly bi bio veliko pojačanje za Otamendija i Stonesa.

U međuvremenu, United se muči da uđe i u prva četiri u Premier ligi ove sezone i vjerojatno bi im odgovaralo pojačanje za Lindelofa i Baillyja, jer Maguireu definitivno treba partner, koji je siguran i dobro igra u obrani.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!