NaslovnicaVijestiZvižduci za zvijezdu Barcelone na Camp Nou: Da li je rastanak blizu?!

Zvižduci za zvijezdu Barcelone na Camp Nou: Da li je rastanak blizu?!

Nou Camp ne zaboravlja. Iako je Philippe Coutinho protiv Manchester Uniteda postigao fantastičan pogodak, njegova proslava još više je zaoštrila odnose između njega i navijača ovog kluba.

Philippe Coutinho postigao je jedan od najspektakularnijih pogodaka za Barcelonu protiv Manchester Uniteda, ali je svojom gestom na proslavi ostavio loš dojam među navijačima jer je stavio prst na usta gestikalirajući im da “ušute”. Mediji navode da je Coutinho u isto vrijeme na portugalskom rekao: “Vai a tomar no cu”, što u prijevodu znači nešto kao “odjebi “.

Solskjaer otvoreno: Barca nam je pokazala jednu stvar

Dan nakon trijumfa nad Manchester Unitedom na naslovnici, sportskog lista je osvanulo: “Sjajan pogodak, ružna proslava”, a Coutinho je na svom jučerašnjem dvoboju protiv Real Sociedada na svojoj koži osjetio da je njegov potez naljutio navijače.

Kada je ušao u igru ​​u 72 minuti, sa stadiona Camp Nou čuli su se glasni zvižduci, a izgleda da će Coutinhu trebati mnogo vremena da se podvuče navijačima Barce pod kožu kao što je to učinio sa navijačima Liverpoola.

“To je samo jedan događaj, ništa drugo, u Barceloni, svaka stvar odjekne i dobiva puno više značenja nego što zapravo vrijedi. Navijači su s Coutinhom i Coutinho je s navijačima. On daje sve od sebe na terenu, a ljudi to moraju cijeniti. Znaju da se bori za njih “, rekao je trener Barcelone Ernesto Valverde.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!