Naslovnica zabava Radi li to namjerno?! Nevjerovatna Diletta Leotta ponovo budi mušku maštu, ovo...

Radi li to namjerno?! Nevjerovatna Diletta Leotta ponovo budi mušku maštu, ovo je vježba koja vam neće izaći iz glave! (VIDEO)

Diletta Leotta ponovno je skrenula pozornost na sebe.Diletta Leotta trenutno se smatra najpopularnijom sportskom novinarkom u cijeloj Evropi a i šire, a Talijani ( a i svi ostali) je apsolutno obožavaju.

Uvijek je nasmijana i dobro raspoložena a svojim je nastupima uspjela obradovati televizijske prijenose utakmica elitne talijanske nogometne lige, a tijekom karantene održavala je kontakt s navijačima putem društvenih mreža.

Luka Jović i Sofija Milošević se sele u Englesku! Ispitivali Aleksandra Mitrovića o životu u Londonu!

Tamo često dijeli svoju svakodnevicu a naravno da vježbanja i rekreacije ne nedostaje a to je nešto što muščarci željno isčekuju s obzirom na način na koji ona vježba.

Sada je videom odgovorila mnogim koji su bili zainteresirani za održavanje forme u ovim vremenima a mnoge je također zadovoljila načinom na koji je vježbala.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!