NaslovnicazabavaStatua Harryja Kanea objavljena nakon dugog čekanja

Statua Harryja Kanea objavljena nakon dugog čekanja

Skupocjena statua jednog od najboljih napadača današnjice Harryja Kanea konačno je objavljena. Naime, sredstva u iznosu od 8.400 eura odobrena su još 2019. godine za izradu skulpture jednog od najistaknutijih engleskih nogometaša svih vremena, ali tek sada je konačno otkrivena javnosti.

Godinama vijeće u Kaneovom rodnom gradu Chingfordune ne može pronaći odgovarajuće mjesto za postavljanje statue. Vijećnici Emma Best i Roy Berg odobrili su projekt i proračun, s namjerom da se postavi na peron autobuske stanice Chingford.

Međutim, njihov plan nije prihvaćen jer je ocijenjen kao “nesiguran” nakon procjene rizika koju je provela javna agencija “Transport for London”. Iz nepoznatih razloga, dvoje vijećnika odustalo je od druge predložene lokacije u parku Ridgeway. Vijećnica Berg istaknula je kako je provela mnogo vremena pokušavajući pronaći odgovarajuću lokaciju za postavljanje statue.

Još se ne zna gdje će biti smještena, no konačno se zna njezin izgled.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!