NaslovnicazabavaTotti tvrdi da ga je supruga varala, a ona izjavila da je...

Totti tvrdi da ga je supruga varala, a ona izjavila da je vidjela stvari koje bi mogle uništiti 50-ak obitelji

Nakon 17 godina raspao se brak talijanskog zlatnog para Francesca Tottija i Ilary Blasi. Razlog raspada njihovog braka navodno je njezina nevjera.

Bivši kapetan Rome kasnije je rekao da je patio od depresije nakon što je saznao vijest koja je dovela do prekida. Totti je prozvao Ilary za izdaju i optužio je da je navodno ukrala skupe satove iz sefa.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

Otvori račun i uzmi besplatne kredite dobrodošlice!

Rekao je: “Nije istina da sam ja prvi izdao. Rekao sam da neću govoriti o tome i nisam, ali saznao sam za previše prijevara posljednjih tjedana. Za neke su čula i moja djeca i ne želim da oni pate. U dvadeset godina to nikad nisam radio, niti je ona to radila meni. Ali kada sam dobio upozorenja od raznih ljudi, kojima vjerujem, počeo sam sumnjati. Pogledao sam njezin mobitel i vidio da postoji treća osoba i to me dovelo do depresije. Nisam se više mogao pretvarati da se ništa ne događa, ali to više nisam bio ja, bio je to netko drugi. Izvukao sam se zahvaljujući Noemi.”

Nakon njegove izjave Blasi je odlučila reagirati preko odvjetnika za “Corriere dello Sport”:

“Uvijek sam štitila svoju djecu i štitit ću ih i dalje. Zaštita moje djece mi je na prvom mjestu, svatko je odgovoran za svoje postupke. Posljednjih godina vidjela sam stvari koje bi mogle uništiti 50-ak obitelji”, izjavila je Ilary, a “Corriere dello Sport” navodi da je to vjerojatno tek početak niza otkrića.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!