LA Angels – Tampa Bay Rays; 02.06.2015 MLB

ANGELSI SU U NALETU

Ekipa LA Angelsa (28-24) je “vruća” kao nikada do sada u sezoni. Pobjedili su pet utakmica u nizu, a napadačka igra je eksplodirala, samo od jednom. Glavni akteri te napadačke igre su sjajni Mike Trout I Albert Pujols. Trout ima samo 23 godine, a već se jednom okrunio MVP nagradom. U ovoj sezoni je opalio 13 home runova (1 jučer), upisao 39 runova, tome dodao 30 RBI-ajeva I ukrao bazu osam puta. Pujols je jučer opalio dva homera, što je bio njegov 13-ti ove sezone, svemu tome je dodao 27 runova i 26 RBI-ajeva, a u poslijednjih pet utakmica je opalio pet homera.

Kada si vruć onda si doista vruć. Konstantno sam ponavljao kako čekamo da krenemo sa boljom napadačkom igrom I sada kada to spojite sa jako dobrim bacačkim nastupima onda nije teško zaključiti da naša ekipa igra odlično. No, nismo niti na sredini sezone I ne treba se previše obazirati na zadnje uspjehe, treba nastaviti igrati na visokoj razini I nizati pobjede – izjavio je menadžer Angelsa Mike Scioscia nakon jučerašnje pobjede.

OTVORITE RAČUN NA BET365 KLADIONICI, NAPRAVITE DEPOZIT, TE GLEDAJTE SVE UTAKMICE MLB-A UŽIVO POTPUNO BESPLATNO!!!

Tampa (26-26) je nakon niza odličnih nastupa naglo pala. Ne samo da su pali, nego su baš dotaknuli dno svoje igre. Kroz poslijednjih 10 utakmica imaju čak sedam poraza, uključujući pet u nizu koje su prekinuli u poslijednjoj seriji kod Baltimorea gdje su malo I podigli svoje samopouzdanje. Ono što je problematično je siromašna igra u napadu gdje su u spomenutom periodu upisali prosjek od samo tri runa po utakmici. Za startne bacače se može reći da su bili konstantni sa era od 2,91, no bullpen je bio očajan gdje su svi skupa upisao 6,91 era.

New York Yankees v Tampa Bay Rays

Angelsi će danas na mound poslati jednog od svojih najkonstantnijih bacača C.J. Wilsona (3-3; 3,18 era). U poslijednjem startu je briljirao kada je jedan od najopasnijih napada u ligi Detroit Tigerse ostavio na samo jednom runu kroz šest izmjena I tek dva dopuštena hita.

To je bilo točno ono što sam ja želio. Mogao sam kontrolirati svakog udarača, jedino žalim za time što nisam ostao dulje u utakmici. No, na koncu je najbitnije da smo pobijedili I upisali novu pobjedu te nastavili niz – rekao je nakon utakmice ljevak Angelsa Wilsona.

Wilson je prije utakmice sa Detroitom imao dva lošija nastupa kada je svaki put dopustio po četiri runa, no kako su Angelsi krenuli sa dobrom igrom, tako je očito krenulo I njega. Na domaćem terenu je Wilson upisao 2-1 omjer I 3,34 era.

Gosti će se pouzdati u svog najboljeg bacača Jaime Archera (5-4; 2,12 era) koji nastavlja sa svojim odličnim nastupima. Archer je u zadnjem startu deklasirao Seattle kada im nije dopustio niti jedan run kroz osam izmjena uz samo dva dopuštena hita. Svemu tome Archer je dodao 12 strikeouta I to je definitivno bio njegov najbolji start u sezoni. U poslijednja četiri starta Archer dopustio svega četiri runa. Na gostujućim terenima Archer je bio fantastičan sa 3-0 omjerom uz 0,45 era.

U poslijednjih 10 utakmica Angelsi su slavili sedam puta protiv Tampe.

[touchcarousel id=’2′]
Ostavite svoj komentar..

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)