Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Island v Austrija: Neutralni favorit ide po pobjedu

Island v Austrija igraju danas u 18:00h. Možda bi trebalo biti iznenađenje da je zemlja koja nam je donijela Bjork, zemlja s druge strane zida u ‘Game of Thrones’ i vjera da vilenjaci mogu osigurati čarobne trenutke na Euru 2016.

Island v Austrija

A ako Island može potvrditi tri boda protiv Austrije danas, njihov prvi ikada glavni turnir će se nastaviti barem još jednu utakmicu. Doista, čak i remi im može biti dovoljan da prođu u osminu-finala Eura 2016.

Island je možda zaradio svoje mjesto kao neutralni favorit u cijeloj Europi, ali su njihovi protivnici također izazvali dosta reakcija.

Austrija je na početku tipovana kao jedan potencijal, koji bi mogao iznenaditi na Euru u Francuskoj, nakon što su pobijedili devet utakmica u nizu u kvalifikacijama.

Screenshot_18

Pregled

Islandski trenerski par Lars Lagerback i Heimir Hallgrimsson vjerovatno neće mnogo mijenjati momčad nakon dvije utakmice u kojima je njihova ekipa impresionirala, sa samo 88. minuta autogol Birkir Saevarssona uskraćujući im slavnu pobjedu nad Mađarskom. Nakon što su remizirali sa Cristianom Ronaldom i Portugalom u svojoj skupini F, Island će vjerovatno ostati pri istoj obrani.

Marcel Koller-ova ekipa može mnogo lakše igrati ako njihov najbolji strijelac iz kvalifikacija Marc Janko bude dostupan. Baselov napadač je presjedio na klupi protiv Portugala, gdje je Austrija uspjela opucati dva puta u okvir gola. Bayernov Alaba, ponajbolji igrač Austrije se bori sa ozljedom koju je zaradio protiv Portugala, ali očekuje se da bude dostupan. Možda bude povučen sa pozicije broj 10. koju je igrao na Parku Prinčeva, a to mjesto bi mogao zauzeti Zlatko Junuzović.

[su_italija_irska]

Moguće postave

Island: Halldorsson, Saevarsson, Arnason, Sigurdsson, Skulason, Berg Gudmundsson, Gunnarsson, Sigurdsson, Bjarnason, Sightorsson, Bodvarsson

Austrija: Almer, Klein, Dragovic, Hinteregger, Fuchs, Baumgartlinger, Alaba, Sabitzer, Junuzovic, Arnautovic, Janko

Koeficijenti

Screenshot_19

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Oznake: