Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Kombiniraj najboljeg strijelca i pobjednika

Europsko prvenstvo bliži se kraju, pa iako je teško odgovoriti na pitanje tko će osvojiti naslov, jasno je kako su neke momčadi istaknule kandidaturu. EURO nam osim sjajnog nogometa i uzbuđenja na terenu donosi i veliku mogućnost za klađenje, jer su u ponudi brojne razrade. Jedna od njih je svakako ona u Betfair kladionici, gdje se može kombinirati tko će biti prvak, zajedno s time tko će biti najbolji strijelac. Naravno ovu okladu nije lagano pogoditi, ali nudi sjajne koeficijente. Stoga ćemo pokušati proanalizirati tko ima najveće šanse.

Griezmann

Francuska i Njemačka glavni favoriti

Za početak naravno moramo se pozabaviti time tko ima najveće šanse da osvoji naslov. Glavni favoriti po kladionicama su Francuska, Njemačka, pa nakon njih Belgija i Njemačka. To je vrlo logično je ove četiri reprezentacije imaju najveće šanse da stignu do finala. U tu skupinu još se može uračunati i Italija, ali ona mora prvo izbaciti Njemačku, pa nakon toga vjerojatno i Italiju.

2016-06-29 17_14_50-Football Betting Odds _ Bet £_€10 Get £_€30 _ Betfair

Njemačka i Francuska će vrlo vjerojatno snage odmjeriti u polufinalu i one su svakako veliki favoriti za naslov. S druge strane ždrijeba dolaze Belgija i Portugal, a veće šanse za finale daju se Belgiji koja ima puno veću individualnu kvalitetu.

Ipak mi ćemo za konačnog pobjednika promatrati samo dvije reprezentacije: Njemačka, Francuska. Belgija ima vrlo velike šanse za finale, ali će u finalu gotovo sigurno biti autsajder u odnosu na bilo koju reprezentaciju koja će doći do finala, bila to Njemačka, Francuska ili Italija.

Za daljnju analizu opredijeliti ćemo se samo na dvije reprezentacije koje su najveći favoriti.

Griezmann, Ronaldo ili Bale…

Gareth Bale i Antoine Griezmann trenutno su vodeći na listi strijelaca sa tri pogotka, ali Griezmann je u posljednjem susretu pokazao dobru formu i vjerojatno će imati više minuta od Balea da postigne nove pogotke. Od ostalih kandidata ističe se Gomez u Njemačkoj, ali kod Elfa on često igra tzv. “mantinelu”, a akcije često završavaju i drugi igrači, no Gomez je svakako u užem krugu favorita. Naravno dvojac na koji treba obrati pažnju su Lukaku i Ronaldo koji su također na dva pogotka.

2016-06-29 21_16_41-EURO 2016 rezultati, Nogomet Europa - Rezultati.com

Kada pogledamo ždrijeb, Griezmann je svakako u dobroj situaciji, jer Island je momčad protiv koje bi trebao biti u mogućnosti da postigne pogodak i koji bi Francuskoj trebao omogućiti polufinale. Bale bi se mogao upisati u strijelce, ali će Wales teško proći Belgiju, pa bi to mogao biti kraj turnira za njega. Gomez i Njemačka imaju vrlo težak susret protiv Italije i teško da će biti puno pogodaka, pa samim time će teško značajno podebljati svoj golgeterski konto. Ronaldo i Portugal u susretu s Belgijom imaju vrlo dobre izglede, ali ni tamo se ne očekuje puno pogodaka. Ipak s Ronaldom se nikada ne zna, jer on na jednom susretu može promjeniti tablicu strijelaca u svoju korist. Lukaku će zasigurno imati priliku da se upiše u strijelce, ali ukoliko to ne uspije, mogao bi u eventualnom polufinalu završiti na klupi, jer Belgija ima veliku konkurenciju u vrhu napada.

2016-06-29 17_15_14-Football Betting Odds _ Bet £_€10 Get £_€30 _ Betfair

Mi ćemo se u ovoj analizi ipak orijentirati samo na dvojicu igrača, a to su Griezmann i Ronaldo koji bi mogli zaigrati i u finalu, a u polufinalu se svakako očekuju. Radi se o igračima koji su svakako sposobni odlučiti susret, ali i postići više od jednog pogotka na susretu.

Najrealnije opcije za okladu

Naše opcije Francuska i Njemačka, te Griezmann i Ronaldo daju sljedeće koeficijente. Daleko najsigurnija opcija, ali s najmanjim koeficijentom je Francuska /Griezmann – 7,00; za Francuska/Ronaldo koeficijent je ogromnih 34,00. Opcije sa Njemačkom su sljedeće: Njemačka/Griezmann – 19,00; te Njemačka/Ronaldo – 36,00!

2016-06-29 16_43_27-Football Betting Odds _ Bet £_€10 Get £_€30 _ Betfair

Naravno postoji puno raspleta i kombinacija, ali ove četiri kombinacije u ovom trenutku izgledaju najrealnije. Naravno treba uzeti u obzir i moguće ozljede, ali po ovim koeficijentima ovo se čini kao vrlo dobar pokušaj. Naravno ukoliko imate drukčija očekivanja, Betfair vam nudi niz solucija po sjajnim koeficijentima.

POBJEDNIK I NAJBOLJI STRIJELAC (UPLATI)

[frontpage_news widget=”32124″ name=”Kladjenje (Poveznice za na kraj teksta)”]

Oznake: