Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Sudije četvrtfinala: Statistika, granice kartona i koeficijenti

Sudije četvrtfinala za druge dvije utakmice su objavljeni od strane UEFA-e i to će biti  Viktor Kassai i Bjorn Kuipers. Jučer smo vam pisali o statistikama sudaca koji su zaduženi za prva dva susreta, što možete pogledati OVDJE. Jedna utakmica je završena i poznat nam je prvi polufinalist, a večeras ćemo imati šansu da doznamo i drugog u susretu Velsa i Belgije.

Sudije četvrtfinala

Njemačka – Italija

Iskusni Viktor Kassai će suditi četvrtfinalni susret između Njemačke i Italije. Međutim mađarski sudac i nije baš ‘sretna amajlija’ za njemačku momčad. Sudio je polufinale koje su Nijemci izgubili od eventualnog šampiona Španjolske 2010. godine. Pored toga, sudio je njihovu kvalifikacionu utakmicu u 2008. godini za Svjetsko prvenstvo 2010., gdje su protiv Finske odigrali rezultatom 3-3. Vrlo iskusan sudija na internacionalnom i klupskom nivou. Do sada je sudio dvije utakmice na Euru 2016 u grupnoj fazi natjecanja, a jedna od njih je bila utakmica otvorenja ovogodišnjeg prvenstva između Francuske i Rumunjske, gdje je pokazao četiri žuta kartona i svirao jedan penal. Zatim je dijelio pravdu na utakmici između Italije i Švedske, gdje je pokazao tri žuta kartona. U kvalifikacijama za Euro 2016 je sudio na tri utakmice u kojima je ukupno pokazao 10 žutih kartona, što je po prosjeku 3.3, ali na jednoj od tih utakmica nije pokazao niti jedan karton. Dok je u utakmicama Lige prvaka, od šest njih koliko ih je sudio pokazao ukupno 19 žutih kartona i svirao dva penala. Dijelio je pravdu i na polufinalu EUropa lige između Liverpoola i Villarreala, gdje je pokazao četiri žuta i jedan crveni. Njegove kolege u četvrtfinalu će biti sunarodnjak Gyorgy Ring, Vencel Toth, Tamas Bognar i Adam Farkas, dok će tu biti i Pole Szymon Marciniak.

Njemačka v Italija

UPLATI

[su_bet365_euro2016_copy]

Francuska – Island

Još jedan iskusni sudija (43. godine) koji je na FIFA-inoj listi sudija od 2006. godine i u UEFA-inoj elitnoj grupi od 2009. Sudio je nekoliko prestižnih finala kao što je UEFA Super kup 2011, finale Europa lige 2013, finale Konfederacijskog kupa 2013 i finale Lige prvaka 2014. godine. Do sada na ovogodišnjem Europskom prvenstvu u Francuskoj je sudio dva meča. Onaj između Njemačke i Poljske koji je završio bez golova, gdje je Bjorn pokazao čak šest žutih kartona, po tri na obje strane. I još jednu utakmicu koja je bila od velikog značaja za skupinu u kojoj se nalazila Hrvatska, a to je njihova utakmica protiv Španije, gdje je pokazao četiri žuta kartona i svirao jedan penal. Dijelio je pravdu na čak pet utakmica u kvalifikacijama za ovogdišnji Euro, dok je i jednu u baražu između Irske i Bosne i Hercegovine. Ukupno je u tih šest utakmica pokazao 27 žutih kartona i svirao četiri penala. Očigledno je ovo sudac koji voli dijeliti kartone. U polufinalu Europa lige u susretu između Seville i Shakhtara je pokazao čak devet žutih kartona, sedam za Shakhtar. Njegovi pomoćnici za ovu utakmicu su Sander van Roekel, Erwin Zeinstra, Paulus van Boekel, Richard Liesveld, zatim četvrti sudac iz Srbije, Milorad Mažić i rezervni Dalbor Đurđević također iz Srbije.

Francuska v Island

UPLATI

[su_bet365_euro2016_copy]

Oznake: