Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Tiket dana – 29. lipanj, srijeda

Donosimo vam tiket dana – danas je na programu treći dan najvećeg Grand Slama u sezoni, Wimbledona, pa ćemo vam kroz analizu predstaviti nekoliko tipova.

betting2

13:30 Nicolas Mahut – David Ferrer preko 40.5 gemova

Iako rangiran na 51. mjestu, Mahut je bez dvojbe jedan od najboljih igrača na travi na ATP Touru. Izniman je server, ima izvrstan omjer na ovoj podlozi, a nedavno u Londonu poprilično namučio i Andyja Murraya. Danas igra protiv iskusnog Ferrera, kojem ovo zasigurno nije omiljena podloga, te će Francuz tu vrebati svoju šansu. Međutim, Španjolac je veliki borac koji je sjajan na returnu, stoga treba računati na njegove poene u dužim razmjenama. U prvom kolu je “počistio” Seppija prepustivši mu samo 4 gema u meču. U svakom slučaju, za očekivati je da ovaj meč ode u bar 4 seta i pređe ovu marginu.

Bet 365 nudi koeficijent 1.72 za over 40.5.

14:00 Lucas Pouille – Marius Copil preko 39.5 gemova

Pouille je najprijatnije iznenađenje sezone na ATP Touru, no u poslednje vrijeme je u padu forme, te ne bilježi očekivane rezultate. Copil igra vjerovatno najbolji tenis u karijeri, lako je prošao kvalifikacije, a imao je i vrlo dobre nastupe na travi pred Wimbledon. Over 39.5 na koeficijent od 1.80 u bet365 nam se čini kao sasvim izgledna opcija.

14:30 Nicolas Almagro – Denis Istomin preko 39.5 gemova

Iako je velika razlika između ova dva tenisača na ATP listi, Almagro nema naročito dobre rezultate na travi, u prvom kolu je tek poslije pet setova eliminisao Brazilca Dutra Silvu, tipičnog šljakaša sa challengera. Istomin se ne može pohvaliti formom u ovoj godini, međutim, prošle godine je imao odlične rezultate na travi, a u prvom kolu iznenađujuće je eliminisao vrlo dobrog Andersona. Ne vidimo rezultat od 3:0 u ovom meču ni sa jedne strane, pa ćemo uzeti over 39.5 u bet365 po koeficijentu 1.72.

15:00 Grigor Dimitrov – Gilles Simon 2

Dimitrov je vrlo dobar server, gaji ofanzivan stil igre koji odgovara ovoj podlozi, ali je poprilično nekonstantan i nepouzdan igrač, u očajnoj je formi ove sezone. Simon je defanzivan tenisač, voli da igra sa osnovne linije. Iako mu trava nije najbolja podloga, mentalno je stabilniji od Bugarina, te će ga sigurno natjerati na greške u ovom meču. Ovo može biti jedan dug meč, ali koeficijent od 1.80 na Simona u bet365 djeluje primamljivo.

16:00 Lukas Lacko – Ivo Karlović 2

Za kraj, ostavili smo jedan “zicer”. O Karloviću i njegovom razornom servisu nema potrebe trošiti riječi. “Div sa Šalate” je igrač sa najvišim procentom osvojenih poena na prvi servis i osvojenih servis gemova, te igrač sa najviše odserviranih asova u ATP istoriji, neko ko protivnicima ne ostavlja ni promil šanse na svom servisu na brzim podlogama. Lacko je 123. igrač na svijetu, u dva dosadašnja međusobna duela je poražen od Karlovića, a u prvom kolu nije najlakše izašao na kraj sa šljakašem Lorenzijem. Zaista ne vidimo način na koji može ozbiljno ugroziti Karlovića i uzeti mu više od jednog seta u ovom meču. Bez imalo dvojbe ćemo uzeti opkladu po koeficijentu 1.20 u bet365 na Karlovića.

Oznake: