Ukrajina v Sjeverna Irska: Pregled, moguće postave i koeficijenti

Ukrajina v Sjeverna Irska igraju danas u 18:00h. Ovo je biti ili ne biti vrijeme za Sjevernu Irsku kada se budu suočili sa Ukrajinom danas. Ekipa Michael O’Neilla je izgubila od Poljske u svojoj uvodnoj utakmici i potrebna im je pobjeda kako bi izbjegli rano ispadanje.

Ukrajina v Sjeverna Irska

Ukrajina se izgleda previše opustila u porazu protiv Njemačke posljednji put, ali oni sada sigurno neće imati takav pristup igri protiv Iraca.

Obje ekipa moraju pobijediti, tako da očekujem da vidim napadački nogomet, a obrana u obje ekipe će morati dobro odigrati kako ne bilo propusta.

Screenshot_29

Pregled

Najopasniji napadač Ukrajine je Yevhen Konoplyanka. Krilni napadač Seville će ulaziti u kazneni prostor i pucati. Ključ pobjede za Sjevernu Irsku će biti zaustavljanje 26-godišnjaka.

Kyle Lafferty je dokazao svoju spremnost nakon što se oporavio od ozljede prepona koju je zadobio na početku turnira. Trebao bi početi utakmicu. Southamptonov Steven Davis će igrati važnu ulogu u veznom redu, dok će Jonny Evans komandovati obranom Sjeverne Irske.

Moguće postave

Ukrajina: Pyatov, Fedetskiy, Khacheridi, Rakitskiy, Shevchuk, Sydorchuk, Stepanenko, Yarmolenko, Kovalenko, Konoplyanka, Zozulya.

Sjeverna Irska: McGovern, Cathcart, McAuley, Evans, McLaughlin, McNair, Baird, Norwood, Ferguson, Davis, Lafferty.

Koeficijenti

Screenshot_30

Oznake: