Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Agent nagovijestio što će Zlatan Ibrahimović uraditi poslije Eura 2016

Agent nagovijestio što će Zlatan Ibrahimović uraditi poslije Eura 2016. Agent Zlatana Ibrahimovića ponudio je nagovještaj da će švedski napadač potpisati za Manchester United, kada njegova Euro 2016 avantura dođe do kraja.

Agent nagovijestio

Ibrahimović je u velikoj mjeri povezivan sa transferom u Manchester United u posljednjih nekoliko tjedana, s veteranom za kojeg se vjeruje da želi ući u radni odnos sa novim trenerom Uniteda, Jose Mourinhom nakon što je dvojac razvio jaku i blisku vezu tijekom svog vremena u Interu.

Vjeruje se da je Ibrahimović pristao na dogovor da se preseli u United, odbijajući masivnu finansijsku ponudu od kineskog nogometa. Ipak, čini se da će ostvariti svoju želju i igrati, pa možda čak i dobiti šansu da posrami svog bivšeg trenera Barcelone Guardiolu koji će također napraviti svoj prelazak, ali u Manchester City kojeg će voditi poslije Eura 2016.

[su_hrvatska__spanjolska]

“Mislim da on želi da se osveti Guardioli, iako ne živi za to. Jer bi mu onda trebala dva groba, jedan za njega jedan za neprijatelja,” rekao je Raiola.

“Čini se da sudbina želi da se taj sastanak održi. Jedna mogućnost je da ide u Premier ligu, ali sve dok je Švedska na Euru to se neće desiti.”

“Učite više i poraza nego iz pobjeda i Zlatan je naučio mnogo od toga što mu se dogodilo sa Guardiolom.”

“Kao osobu, ja ga ne volim također. Zlatan priznaje da je on veliki trener i ja to mogu isto misliti, ali odbijam to priznati.”

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: