Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Alan Dzagoev neće nastupiti na Europskom prvenstvu

Alan Dzagoev povučen je iz preliminarne liste igrača Rusije za Europsko prvenstvo 2016. godine nakon loma kosti donožja u odlučujućoj utakmici CSKA Moskve za prvaka države. Međutim, ruska reprezentacija je već našla zamjenu za Dzagoeva, a to će biti Dmitri Torbinski.

Alan Dzagoev

CSKA je u prethodnoj utakmici u ruskoj Premier ligi slavila protiv Rubina iz Kazana u gostima sa 0-1, i tako matematički obezbijedila titulu u Rusiji. Jedini gol u pobjedi moskovskog tima upravo je postigao Alan Dzagoev u 16. minuti utakmice, a odigrao je cijeli meč, no ozljeda je konstatovana kasnije. Dzagoev je jedan od iskusnijih igrača u ruskoj reprezentaciji, a svoj debi u nacionalnom timu zabilježio je 2008. godine i od tada 49 puta branio dres nacionalne selekcije.

Njegova zamjena Dmitri Torbinski dolazi iz Krasnodara. Rusija će početi sa pripremama u Švajcarskoj 24. maja, a potom će imati prijateljsku utakmicu protiv Češke 1. juna, te u Srbiji petog juna.

Podsjetimo, ovako izgleda spisak ruske reprezentacije za predstojeće Europsko prvenstvo. Rusi se nalaze u B grupi sa Engleskom, Walesom i Slovačkom.

Golmani: Igor Akinfeev (CSKA Moskva), Yuri Lodygin (Zenit), Guilherme (Lokomotiv Moskva).

Defanzivci: Aleksei Berezutski (CSKA Moskva), Vasili Berezutski (CSKA Moskva), Sergei Ignashevich (CSKA Moskva), Dmitri Kombarov (Spartak Moskva), Roman Neustädter (Schalke), Georgi Schennikov (CSKA Moskva), Roman Shishkin (Lokomotiv Moskva), Igor Smolnikov (Zenit).

Vezni igrači: Igor Denisov (Zenit), Dmitri Torbinski (Krasnodar), Aleksandr Golovin (CSKA Moskva), Denis Glushakov (Spartak Moskva), Oleg Ivanov (Terek Grozny), Pavel Mamaev (Krasnodar), Aleksandr Samedov (Lokomotiv Moskva), Oleg Shatov (Zenit), Roman Shirokov (CSKA Moskva).

Napadači: Artem Dzyuba (Zenit), Aleksandr Kokorin (Zenit), Fedor Smolov (Krasnodar).

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: