Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Benzema se nakon utakmice protiv Njemačke oglasio na društvenim mrežama

Benzema se nakon utakmice protiv Njemačke oglasio na društvenim mrežama. Francuska je marširala u finale Eura 2016, gdje je pozitivno dočekana od odsutne zvijezde, koji je prethodno napao Didier Deschampsa zbog njegovog isključenja.

Benzema se nakon

Odsutni napadač Karim Benzema je otišao natrag na svoje kritike Francuskoj, čestitajući svojoj zemlji na dostizanju finala Eura 2016.

Real Madridova zvijezda nije izabran za momčad na Euru 2016 nakon što je optužen zbog umiješanosti u navodnom pokušaju ucjene reprezentativnog suigrača Mathieu Valbuene.

[su_reklama]

Unatoč tome što je bez Real Madridove, Didier Deschampsova ekipa je napredovala u finale Europskog prvenstva na domaćem terenu, pobijedivši svjetske prvake Njemačku u polufinalu sinoć.

Prije početka na Velodrome stadionu, Benzema je na Instagram objavio svoju podršku reprezentaciji unatoč napadu na Deschampsa, koji ga je izostavio iz momčadi prije turnira.

“Nisam fizički prisutan, ali srce jest …[Želim vam] dobru utakmicu”, rekao je Benzema.

Pas présent physiquement mais le coeur y est… Bon Match👊🏼#allezlesbleus

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema) on

[su_bet365_euro2016_copy]

I nakon dva gola Antoine Griezmanna koji su ekipu Joachim Lowa poslali kući, Benzema je iskoristio svoj Twitter profil kako bi pokazao svoju dobru volju.

“Čestitam timu i osoblju !!! Hajde, još samo jedna utakmica”, napisao je.

Francuska će se suočiti sa Benzeminim suigračima iz Real Madrida Pepeom i Cristiano Ronaldom u nedelju kada Portugal bude igrao protiv domaćina na Stade de Franceu.

Screenshot_10 Screenshot_11

UPLATI [su_bet365_euro2016_copy] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: