Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Conte ima razloga za veliku zabrinutost u svojoj reprezentaciji

Conte ima razloga za veliku zabrinutost u svojoj reprezentaciji. Azzurri se suočavaju sa Crvenim vragovima u svojoj prvoj utakmici na turniru, a čovjek zadužen za Italiju tipuje protivnika kao najvećeg favorita koji će daleko stići u Francuskoj na Euru 2016.

Conte ima razloga

Italijanski trener Antonio Conte ne nosi veliki pritisak na svojim ramenima sugerirajući da su njihovi protivnici Belgijanci teška i jaka ekipa koja bi mogla osvojiti Euro 2016.

Budući trener Chelseaja je napomenuo da će Azzurri naporno raditi kako bi se kvalificirali za knockout fazu, s obzirom na poteškoće u skupini u kojoj su se našli.

“Naša grupa je najteža od svih ostalih. Belgija je vrhunska momčad, kao i njihove rezerve koje bi bile u startnoj postavi u bilo kojem drugom timu,” rekao je trener Azzurra.

[su_sportingbet_euro2016]

“Vidjeli smo potencijal, kada su nas pobijedili 3-1 u studenom prošle godine. Švedska i Irska su također sposobni da napreduju u grupnoj fazi. Njemačka, Španjolska, Francuska i Engleska su favoriti za osvajanje turnira, ali i Belgija pripada tom sloju.”

“Uvijek ima prostora za iznenađenje u nogometu, jer svi smo vidjeli ove godine Leicester City koji je osvojio Premier ligu napornim radom i predanošću.”

[su_betfair_200eura] [frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: