Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

De Gea odgovorio na kritike putem svog Twitter profila

De Gea odgovorio na kritike putem svog Twitter profila. David De Gea je primio teške kritike nakon poraza Španjolske protiv Hrvatske od 2-1 u utorak.

De Gea odgovorio

Vratar Španjolske David de Gea se zahvalio svojim kritičarima što su ga motivirali nakon njegove izvedbe protiv Hrvatske u završnoj utakmici skupine D na Euru 2016.

Branitelji naslova, Španjolska je izgubila od Hrvatske rezultatom od 2-1, čime su zapečatili prvo mjesto u skupini D u tom procesu, u Bordeauxu.

De Gea je bio kritiziran nakon što je Ivan Perišić postigao pobjednički gol u 87. minuti. Perišić je savladao vratara Manchester Uniteda tako što je šutirao u bliži ugao sa lijeve strane, gdje se lopta blago odbila od igrača Španjolske i tako završila u golu.

[su_betathome5besplatno]

Poraz je značio da će Španjolska završiti kao drugoplasirana ekipa u skupini D i to da će se suočiti sa Italijom u osmini finala, revanšu iz finala Eura 2012.

No, nakon vala negativnih komentara usmjerenih ka 25-godišnjem vrataru kluba iz Manchestera, on je rekao da ga kritike samo motiviraju da postane bolji.

“Jedini koji su poraženi su oni koji gube nadu”, rekao je preko svog službenog Twitter računa.

“Hvala kritičarima, vi me motivirate da se nastavim boriti.”

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: