Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Fatih Terim: Utakmica protiv Hrvatske je ključna

Izbornik turske reprezentacije, Fatih Terim smatra da će prva utakmica na Europskom prvenstvu protiv reprezentacije Hrvatska biti ključna u ostvarivanju njhovih želja, što je svakako prolazak skupine u kojoj se, pored Turske i Hrvatske, još nalaze Španjolska i Češka.

Fatih Terim

“Imamo tešku grupu. Španjolska je aktualni europski i bivši svjetski prvak. Hrvatska je mlada momčad s iskusnim trenerom, a Češka je nepredvidiva”, izjavio je Terim u razgovoru objavljenom u španjolskim sportskim novinama Marca. “Moramo naporno raditi da prođemo u iduću fazu. Budemo li imali dobar početak protiv Hrvatske mislim da možemo to ostvariti”, dodao je.

Terim najavljuje da će se njegovi izabranici boriti do posljednje minute na utakmici protiv Turske koja se igra u subotu.

“Turska ima potpuno novu momčad s mladim igračima. Moji nogometaši znaju da su kod kuće velika očekivanja no već su pokazali karakter u kvalifikacijama. Borit će se do posljednje minute”, poručio je Terim.

Novinari su Terimu spomenuli utakmicu sa EP 2008. godine kada je Turska izbacila Hrvatsku u četvrtfinalu, a zatim ispali u polufinalu od Njemačke.

“Zašto opet ne bi smo došli do polufinala? Imamo potencijal”, ističe Terim. Turska je prije osam godina izjednačila protiv Hrvatske u posljednjoj sekundi produžetka a onda slavila boljim izvođenjem jedanaesteraca.

“Čini se da je to bila sreća. Ali za imati ju potrebno se boriti. Turska se nikada ne predaje, to nosi u svojim genima”, rekao je Terim također upitan i o svom ponašanju na klupi. “Ne mogu skrivati svoje osjećaje, ne mogu kontrolirati što snimaju kamere. Takav sam. Nekada se pogledam i pomislim da je to moje ponašanje nekada nepotrebno no ne mogu ga promijeniti”, napomenuo je.

[su_betfair_200eura]

Oznake: