Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Ibrahimović u trening kamp švedske reprezentacije došao kao kralj

Ibrahimović u trening kamp švedske reprezentacije došao kao kralj. Zlatan Ibrahimović došao u Švedski kamp kao kralj u utorak, ali će svakako biti u nadi da ode kao legenda sredinom srpnja.

Ibrahimović u trening kamp

Nevjerovatni napadač se priključio svojim suigračima iz reprezentacije na pripreme za Euro 2016 u Francuskoj sljedećeg mjeseca.

Ibrahimović je u hotel Park u Stockholmu gdje odsjedaju igrači reprezentacije Švedske, u svom Porsche-u 918 Spyder vrijedan 661.000 funti.

Zlatan Ibrahimović

34-godišnjak će se u nadi da on i njegovi suigrači mogu kliknuti na zupčanik odmah na turniru kada se suoče sa Republikom Irskom na Saint-Denisu 13. lipnja.

Erik Hamrenova ekipa se zatim bori protiv Italije 17. lipnja u Toulouseu prije dovršetka skpine E protiv Belgije 22. lipnja.

Švedski kapetan Ibrahimović se nada da će ih dovesti do slave i on se također stavlja na transfer tržište.

Napadački veteran je slobodan agent ovog ljeta nakon odlaska iz PSG-a poslije četiri trofejne sezone.

Kao što je otkriveno od strane Sportsmail-a, Ibrahimović je na vrhu liste Manchester Uniteda i mogućeg trenera Crvenih đavola, Jose Mourinha.

Očekuje se da će portugalski stručnjak biti objavljen kao nasljednik nizozemca Louis van Gaala ovog tjedna i ima želju da doda novu ‘vatrenu moć’ u napadu za sljedeću sezonu.

United je postigao samo 49 golova u Premier ligi ove sezone – njihov najgori rekord za više od četvrt stoljeća – samo 11 više nego što je Ibrahimović zabio u Ligi 1.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: