Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Italija ima najbolju obranu na svijetu, tvdi Daniele De Rossi

Italija ima najbolju obranu na svijetu, tvdi Daniele De Rossi. Italija ne samo da ima najbolju obranu na Euru 2016., ali i u cijelom svijetu, prema veznjaku Daniele De Rossija.

Italija ima najbolju

Azzurri još uvijek nisu primili gol u Francuskoj, sa majstorskom pobjedom od 2-0 nad Belgijom nakon čega je uslijedio izdisaj od 1-0 pobjede nad Švedskom u skupini E.

Uskoro trener Chelseaja Antonio Conte-ova obrana, temelji se oko zadnje linije Juventusa, Leonardo Bonuccija, Giorgio Chiellinija i Andrea Barzaglija, izgleda nevjerovatno do sada.

“Obrana? Mislim da je najbolja na svijetu, zajedno sa Buffonom,” rekao je De Rossi kako je izvjestio sajt Football Italia.

“Oni su najviše komplementarni igrači koje ćete naći u međunarodnom nogometu, i oni imaju razmišljanje da vode nas igrače, čak i one koji to već imaju.”

[su_hrvatska__spanjolska]

“Sam Buffon je napravio samo tri obrane u dvije utakmice do sada, sa sve tri koje su došle u utakmici sa Belgijom.”

Njegove klupske kolege su uspjele da zadrže švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića u drugoj utakmici, što znači da je veteran vratar bio u akciji samo jednom.

Juventusova obrana je nazvana ‘BBC’ za Barzaglija, Bonuccija i Chielinija, samo su primili 20 golova u 38 utakmica u Seriji A prošle sezone i izgleda da će napraviti još bolji rekord na Euru 2016.

Ederov kasni gol protiv Švedske je značio da se Conte-ova ekipa već kvalificirala za sljedeći krug natjecanja, a on je obećao da će rotirati svoju momčad u svojoj posljednjoj utakmici u skupini E protiv Republike Irske u Lille-u.

Oznake: