Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Italija u velikim problemima pred utakmicu sa Njemačkom

Italija u velikim problemima pred utakmicu sa Njemačkom. Talijanskoj situaciji uoči utakmice protiv Njemačke nije baš pomogao izostanak Antonio Candreve zbog ozljede i Thiago Motte zbog suspenzije.

Italija u velikim

Sada imaju novi problem. Naime, Daniele De Rossi će sasvim sigurno propustiti četvrfinalnu utakmicu Italije na Euru 2016 zbog ozljede, rekli su iz medicinskog osoblja Azzurra.

De Rossi je bio čvrst kao stijena za ekipu Antonio Contea, dok je ekipa koja je bila autsajder pomela branitelja naslova Španjolsku u ponedjeljak.

De Rossi je ozbiljno ozlijedio desni mišić u pobjedi nad Španjolskom od 2-0. Timski liječnik talijanske reprezentacije Enrico Castelacci rekao je da će Romin veznjak vjerovatno propustiti utakmicu u subotu u Bordeauxu.

“To je vrlo ozbiljna situacija”, rekao je Castellacci. “Mi pokušavamo sve da ga vratimo, ali ne možemo dati bilo kakva predviđanja.”

Ovaj gubitak je značajan udarac za Italiju, koja se nada da će osigurati polufinale na Euru 2016.

[su_bet365_euro2016_copy]

Njihovo stanje nije pomoglo odsutnosti krilnog igrača Lazia, Antonio Candreve.

Candreva, jedan od najboljih talijanskih igrača u svojoj impresivnoj uvodnoj pobjedi protiv Belgije. Pretrpio je ozljedu tetive koljena u svojoj drugoj igri u skupini, kada je njegova reprezentacija pobijedila Švedsku sa 1-0.

Castellacci je rekao da igrač radi stvarno naporno kako bi bio u formi. “On je napravio jasan napredak, ali ne dovoljno da ga vratimo u tim.”

“On je sve bolje, ali još uvijek nije izliječen.”

Oznake: