Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Komentari Zinedine Zidane-a na reprezentaciju Francuske

Komentari Zinedine Zidane-a na reprezentaciju Francuske. Francuska nogometna legenda Zinedine Zidane je rekao da će francuska reprezentacija napraviti dobar nastup na Euru 2016., koji počinje večeras, iako nije odgovorio hoće li Francuska biti dovoljno dobra da ide do kraja.

Komentari Zinedine

Domaćini Francuska, koji večeras igraju protiv Rumunjske, se naširoko smatraju favoritima za sovajanje najvećeg europskog turnira.

“Znam kakav je osjećaj igrati veliki turnir kod kuće, nakon što sam i sam to prošao na Svjetskom prvenstvu 1998. godine. Aktualni Francuski tim je vrlo dobar, a očekujem da će igrati vrlo dobro. Čak i ako ne osvoje, važno je da oni igraju dobro”, rekao je Zinedine Zidane, tri puta svjetski igrač godine.

U 43. godini, Zidane je još uvijek prikladan kao najbolji nogometaš na svijetu.

“Ja sam zadržao istu disciplinu kao menadžer koju sam imao i kao igrač”, rekao je Zidane.

[su_betfair_200eura]

Zidane ima prenatrpan dan u Petak, gdje će prisustvovati konferencijama za novinare u popodnevnim satima prije nego što bude gledao Bhaichung Bhutiu, Sunil Chhetri, Subrata Paula i Renedy Singha kako igraju u izložbenoj utakmici na National Sports Club iz Indije, Mumbai.

Prema izvoru, Zidane neće igrati utakmicu, jer mu ugovor sa Real Madridom ne dopušta. Propisano je da on ne smije ni dodirnuti loptu tokom promotivnih događaja.

On je također trebao prisustvovati modnoj reviji kasnije tijekom dana. Zidane kao i uvijek pun obaveza.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: