Najboljih XI koje je Njemačka ikad imala na Eurima

Najboljih XI koje je Njemačka ikad imala na Eurima. Njemačka je uvijek bila u eliti europskog nogometa. Nijemci su imali nekoliko velikih igrača koji su doprinijeli neizmjerno bogatoj povijesti njemačkog nogometa.

Najboljih XI

Njemačka je dosegla finale Eura šest, a osvojili su ga tri puta. Bili su vrlo blizu prije osam godina kada su poraženi od jedne najveće španjolske momčadi u povijesti nogometa.

No, Nijemci su napokon podigli veliki trofej nakon dugog čekanja u 2014. godini kada je Mario Gotze zapisao svoje ime u povijest. Ali tu su i mnogi drugi koji su postigli slavu nacije. Ispod je najvećih XI koje je njemačka ikad imala na Euru.

[su_sportingbet_euro2016]

germany-1465409395-800

Zamjene: Mesut Özil, Miroslav Klose, Manuel Neuer, Jurgen Kohler, Bernd Schuster, Thomas Müller

Da je ova ekipa danas zajedno poredana i činila formaciju 4-4-2, Klinsmann i Muller bi sigurno bez sumnje vodili napadačku liniju. Lother Matthaus koji bi služio kao general u veznom redu i koji bi diktirao igru.

Zadnja četiri izgledaju vrlo jaki sa kapetanom Beckenbauerom bez sumnje. Kahn i Lahm uz Ballacka su jedini igrači koji čine ovih XI iz posljednjih desetak godina.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Oznake: