Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Nike objavio spektakularnu reklamu za Europsko prvenstvo

Dan prije početka Europskog prvenstva, američka firma koja se bavi proizvodnjom sportske opreme, Nike objavila je spektakularnu reklamu sa Cristianom Ronaldom. Nike je do sada objavio dosta dobrih reklama, ali ovo je možda i najbolja!

Nike

Reklama koja traje šest minuta za dva dana pregledana je već 11.000.000 puta, što je rekordno! Za samo nekoliko sati nakon izlaska reklama sa filmskom radnjom je pregledana više od 500.000 puta.

Naime, poznati nogometaš Real Madrida i portugalske reprezentacije, Crisitano Ronaldo nakon pada na utakmici zamijeni tijelo sa tinejdžerom kojeg igra Gerson Correia Adua. Nakon toga, Ronaldo se budi u dječakovoj sobi punoj postera, a dječak u Ronaldovoj viili.

Reakcije korisnika na Youtubeu su uglavnom oduševljenje i pohvale upućene Nikeu uz komentar da je ovo Nikeova najbolja dosadašnja reklama te da su uživali u šest minuta.

[su_bet_at_home_o_la_la]

Vrhunac videa je tokom utakmice između Portugala i Engleske kada se ova dva karaktera ponovo susreću. Iz kompanije Nike poručili su. “Ronaldo je postao najbolji na svijetu tako što je bio najveći radnik u nogometu.”

Nećemo vam previše spojlovati ovu spektakularnu reklamu koja je oduševila sve, već pogledajte i sami se uvjerite o kakvoj se reklami radi. Nike je već dugogodišnji sponzor Cristiana Ronalda.

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: