Njemačka našla dostojnu zamjenu za Mats Hummelsa

Njemačka našla dostojnu zamjenu za Mats Hummelsa. Antonio Rudiger je spreman da zamijeni Njemačkog braniča Mats Hummelsa u njihovoj prvoj utakmici na Europskom prvenstvu.

Njemačka našla

Rudiger, koji ima 23 godine, mijenjao je Hummelsa u dvije prijateljske utakmice uoči Eura 2016, nakon ozljede koju je novi igrač Bayerna pokupio sredinom svibnja.

Branič AS Rome je igroa punih 90 minuta u svakoj od posljednjih pet Njemačkih utakmica, a očekuje se i u početnoj postavi na otvaranju protiv Ukrajine 12. lipnja.

Rudiger je napravio odlične nastupe u posljednje dvije utakmice protiv Slovačke i Mađarske, iako je propustio dobru priliku za gol glavom u prvoj polovici protiv Mađarske u pobjedi od 2-0.

“Nikad nisam sumnjao u sebe i nikada me kritike ne smiju povući prema dolje”, rekao je Rudiger za Sport 1. “Ja sam samo sretan što sam na probi za Euro 2016.”

[su_sportingbet_euro2016]

Rudiger je započeo obje utakmice uz Bayernovog Jerome Boatenga – igrač sa kojim su ga često poredili zbog njegovih korijena iz Berlina.

Hummels će vjerovatno propustiti početak turnira i okrenuti utrci protiv vremena kako bi se oporavio prije druge utakmice protiv Poljske, a Rudiger kaže kako je pun nade i sretan je zbog toga što je partner sa Boatengom za sada.

“Žao mi je Matsa, on je svakako važan igrač za momčad”, rekao je Rudiger. “Ali ja ću reći da postoji vjerovatnost da on ne bi mogao igrati, što također podiže moje nade. To je do trenera, ali mislim da su mi šanse stvarno dobre.”

[su_betfair_200eura]

Oznake: