Besplatni savjeti, bonusi i preporuke za klađenje

Profil zvijezde albanske reprezentacije na Euru 2016

Profil zvijezde albanske reprezentacije na Euru 2016. Albanija će započeti Euro 2016 kampanju 11. lipnja protiv impresivne švicarske reprezentacije. Utakmica između ove dvije zemlje će biti zanimljiva zbog činjenice da je nekoliko švicarskih zvijezda porijeklom iz Albanije.

Profil zvijezde

Zvijezda Arsenala Granit Chaka igra za Švicarsku, dok njegov brat Taulant igra za Albaniju.

Fantasy Football stranica Oulala vjeruje da će Napolijev Elseid Hysaj biti zvijezda u albanskoj reprezentaciji na ovogodišnjem Euru u Francuskoj.

22-godišnji bek je uvijek bio prisutan u ekipi Serije A prošle sezone, odigrao je ključnu ulogu u pomaganju svojoj ekipi u izazovu za naslov. On je odigrao 37 utakmica i napravio dvije asistencije.

Nakon dobrih nastupa u Empoliju u Seriji B i konzultiranja nekih od pomoćnih trenera u albanskoj reprezentaciji, Paolo Tramezzanija, albanski trener Gianni De Biasi je odlučio pozvati Hysaja za prijateljsku utakmicu protiv Gruzije 6. veljače 2013. godine.

[su_bet_at_home_o_la_la]

U ovoj utakmici, u dobi od 18 godina, debitirao je, postavši treći najmlađi igrač nakon Blendi Nallbanija i Iljaza Ceco-a koji je igrao za albansku reprezentaciju.

On je svoj prvi natjecateljski nastup za Albaniju napravio 22. ožujka 2013. godine protiv Norveške u kvalifikacijonom susretu za Svjetsko prvenstvo 2014.

Ključne statistike iz prošle sezone možete pogledati u nastavku.

Statistika

[frontpage_news widget=”29926″ name=”Vijesti – poveznice (na kraj teksta)”]

Oznake: